Vrienden van Vita

Vriend van Vita
Wij maken elk seizoen voor alle lezers in het Land van Cuijk & Poort naar Limburg een nieuwe editie. Deze komt in een oplage van bijna 50.000 stuks. Waarvan het merendeel gratis huis aan huis wordt verspreid. Dankzij de allerleukste adverteerders lukt dat!
Om voldoende redactie te kunnen blijven schrijven en de tarieven scherp te houden kunnen we wel wat vrienden gebruiken.

Vrienden worden?
Voor €25 per jaar ben jij een Vriend van Vita.
Natuurlijk hebben vrienden iets voor elkaar over dus wat krijg jij daarvoor terug?

* Elk seizoen Vita in de bus (dat kan dus ook bij je moeder in Groningen zijn of bij jezelf omdat je een sticker op je brievenbus hebt)
* Een Vita Drinkfles! Een vrolijke en goede vervanging van een plastic flesje. Een veilige manier voor jou om water te drinken én het bestrijd de plastic soep die de wereldzeeën momenteel bedreigen. Hij is natuurlijk mooi roze!
* Jij komt online op onze speciale Vrienden van Vita Pagina. Hier is ook de mogelijkheid tot een plaatsen van een websitelink!
* En we hebben vanaf de volgende editie speciale persoonlijke boodschappen die we plaatsen in de papieren Vita! Leuk om die collega te feliciteren met haar zwangerschap, je moeder te bedanken, een aankondiging van jouw favoriete band te plaatsen, je wilt iets ruilen of iemand ten huwelijk vragen? Alles kan! (zolang het niet beledigend is)  Vrienden van Vita mogen twee keer een persoonlijke boodschap inzenden voor een editie naar keuze per jaar. (maximaal 11 woorden)

Je kunt het bedrag storten op NL75 KNAB 0257 2320 79 onder vermelding van het adres waar Vita en het drinkflesje heen mogen!