Events archief

Knock Out Comedy
Zes stand up comedians organiseerden jarenlang try-out shows in het prachtige Torpedo Theater bij de Nes in Amsterdam. Dit waren ontzettend leuke en soms legendarische avonden, waardoor vele bekende comedians graag naar de "De Kleinste Comedy Club van Nederland" kwamen om nieuw materiaal te testen.
Na bijna vijf jaar vonden ze het wel mooi geweest en de mannen besloten om met het organiseren van deze avonden te stoppen, zo kon ieder zich weer op z'n eigen carrière richten. Er was echter een bijzondere band ontstaan tussen deze zes totaal verschillende gasten en er was een hechte vriendschap ontstaan.

Tijdens een avondje stappen ontstond spontaan het idee om toch weer samen op te gaan treden. Laten we eens gek doen, een heuse tour?
Als ware rocksterren, leipe rappers of een echte boyband gezamenlijk op tournee langs theaters en poppodia met een vette stand up comedyshow. Iedere show een wisselende line-up, mooie collab's, featurings en gastoptredens. Uiteraard treden er iedere show een aantal comedians op van de Knock Out Comedy Crew, aangevuld met ervaren, bekende en soms ook volslagen onbekende, maar talentvolle comedians.

Aangevuld met een heerlijk driegangen diner en naar wens aan te vullen met een prachtig wijnarrangement een gezellig avondje uit in De Beleving - Langenboom op vrijdag 12 april!

Koop hier jouw ticket!
 
Zaterdag 31 maart 2018
12:00 uur

Test

Aanmelden
Vrijdag 14 oktober 2016
Evenementenhal Venray
10:00 uur

Herfstfair

Aanmelden
Herfstfair
De Herfst Fair in Venray in de Evenementenhal vindt plaats van 14 tot en met 156 oktober.
Deze fair is een unieke gelegenheid voor het opdoen van de laatste trends voor het najaar en de winter. Naast een sfeervolle en veelzijdige indoor fair kan je genieten van diverse activiteiten zoals workshops, proeverijen en demonstraties.

Wij merkten tijdens onze vorige deelname dat de mannen een beetje verloren meeliepen hier en daar. Vandaar dat wij deze editie een heus mannenplein gaan creeren met lekker bier, lekker eten en nog veel meer! 

Check onze Social om op de hoogte te blijven! 
Meer weten over de herfstfair? Kijk hier!
Zaterdag 24 september 2016
Restaurant de Overbeek
16:00 uur

BBQ Festival

Aanmelden
BBQ Festival
Op zaterdag 24 september wordt er bij Restaurant de Overbeek een BBQ Festival gehouden.
Dit BBQ Festival is voor iedereen die van gezelligheid houdt. Buiten worden grote tafels neergezet met een eigen bbq waar men naar hartelust kan braden. De leveranciers van de OVerbeek zijn ook aanwezig om hun producten te presenteren. Zo is er een bierbar van leverancier de Lindeboom, een slabar van Verdaasdonk, broodafdeling van Bakkerij Degen en een versafdeling van Chefs Culinar. Wij doen er samen met hen alles aan om de feest leuk aan te kleden met stands en entertainment.
Op onze facebookpagina kun je de laatste updates zien!

De kosten zijn €19,50 per persoon met onbeperkt bbq, brood, sausjes en salade. Kids tot en met 12 jaar €1,- per levensjaar.

Het feestje begint om 16 uur en zal tot ongeveer 23 uur duren. Kom je ook?
Inschrijven via info@deoverbeek.nl 
Zaterdag 10 september 2016
Het Weijerpark
12:00 uur

Food Truck Festival

Aanmelden
Food Truck Festival
Wij vinden het leuk om gevestigde festivals te sponsoren zoals Outlands! Maar ook nieuwkomers zoals het Food Truck Festival Lekker.uit dragen wij graag ons steentje aan bij. In de vorm van het ontwerpen van de huisstijl, het drukwerk, de banners en een stukje meedenken in het programma. En natuurlijk zie jij ons deze twee dagen ook de handen uit de mouwen steken!

De eerste editie van een nieuw Food Truck Festival ‘LEKKER.UIT’ vindt plaats op 10 en 11 september in het Weijerpark in het Brabantse Boxmeer. De toegang is gratis. De organisatie is in handen van een aantal leden van The Young Talent Group en (De Weijer ambassadeurs) Tom en Annemieke van Zwieten.

Foodtrucks
Het Weijerpark wordt versierd door diverse foodtrucks, welke heerlijke ambachtelijke gerechten zullen bereiden. Diverse foodtrucks met uiteenlopende gerechten hebben zich al vol enthousiasme aangemeld. Zo zal er voor iedere bezoeker wel iets naar zijn of haar smaak aanwezig zijn, een kleine greep uit het diverse aanbod: Indonesische saté, overheerlijke hamburgers, boerenjoghurt, smoothies, bradwurst, smaakvolle taartjes, wafels, ambachtelijke frites en het lekkerste ijs. Naast volop eetmogelijkheden wordt er uiteraard ook een breed assortiment aan drankjes geserveerd. Van een heerlijke warme koffie tot aan een speciaal biertje en verkoelende cocktail.

Muziek en theater
De sfeer van het gezellige festival wordt versterkt door de optredens van dj’s, bandjes, singer-songwriters en cabaretiers. Overdag zijn er diverse kleine podia waar artiesten voor een kleine groep zullen optreden. ’s Avonds focust het festival zich op één podium. Een sterke combinatie van kunst, cultuur, muziek, eten en drinken zal voor een fantastisch festival zorgen.

Doelgroep
Het meerdaagse festival is bedoeld voor jong en oud. Overdag kunnen bezoekers onder het genot van een drankje en een hapje van de foodtrucks in het sfeervolle park genieten van theater en muziek. ’s Avonds bestaat het programma voornamelijk uit muziek op één podia. 
Ook voor gezinnen met jonge kinderen is het festival een aanrader voor een dagje uit. Er is een speciaal kinderprogramma, zodat ook de jongste bezoekers zich zullen vermaken.

De organisatie is momenteel druk bezig met het boeken van artiesten, foodtrucks en de aankleding voor het festival. Wil je op de hoogte blijven welke foodtrucks en artiesten op de eerste editie van LEKKER.UIT zullen verschijnen? Volg LEKKER.UIT dan op Facebook via www.facebook.com/lekkerpuntuit

Check ons sponsorfilmpje! :)
Zaterdag 16 april 2016
Riche Boxmeer
22:00 uur

IbizaBeatz presents House Addicts

Aanmelden
IbizaBeatz presents House Addicts

De ultieme summer kick off in Riche Boxmeer! 

Ibiza Beatz komt terug en deze keer nodigen wij het concept "House Addicts" uit voor een spetterende avond vol entertainment, goede house muziek en een mooie setting om het ultieme zomergevoel alvast te krijgen!

De volgende artiesten hebben we uitgenodigd om jullie een spetterende avond te bezorgen: 

✔ Funkerman
✔ Tony Cha ChaTony ChaCha & DJ Norman
✔ Dani L. Mebius
✔ Desert Minds
✔ DJ Chris Odd

Host van de nacht is Ruviene La Cruz!

Haal nu je kaartje en mis het niet!

Zaterdag 02 april 2016
Evenementenhal Venray
17:00 uur

Ladies Night - With a Touch of Ibiza

Aanmelden
Ladies Night - With a Touch of Ibiza

Om het 5-jarig jubileum te vieren van Zomervrouwen mochten wij in samenwerking met de Evenementenhal in Venray een Ladies Night organiseren! 
Tijdens deze ladiesnight kun je genieten van een DJ, zangeres Emma Loeffen, optreden van Bruce Dance Factory, modeshows van Carola van Benthum, Hemels for Kids, Lingerie en Meer en van designer Mario met zijn kralencreaties. Verder wordt iedere gast verwelkomt met een lekker drankje en een hapje en hebben zij de mogelijkheden om te shoppen bij diverse leuke kraampjes.
Stijladvies inwinnen, live cooking bekijken en proeven, of een workshop haken volgen? Ook dat kan! 

Een avond vol mode, entertainment, drankjes, hapjes en shopmogelijkheden!!

Kaartjes kopen?
 
Vrijdag 01 april 2016
Venray
10:00 uur

Zomervrouwen van 1 t/m 3 april

Aanmelden
Zomervrouwen van 1 t/m 3 april

Zomervrouwen, the first step to the summer!

Voor de tweede keer zijn wij te vinden op de gezellige beurs: Zomervrouwen in de Evenementenhal in Venray. Tijdens deze beurs vind je alles wat vrouwen leuk vinden; kleding, schoenen, tassen, sieraden, woonaccessoires, lekkernijen, bloemen, kappers, visagisten, gezonde voeding en nog veel meer.

Bij ons stand vind je: Il & Elle Beenmode, Loutas, Van Hulst Wonen, Beauty & Wellnesscare Luna, Bijzonder, Ibiza Ice, Auto Arena en masaages van onder andere Mani Padme! 
Zomervrouwen vindt plaats op 1, 2 en 3 april! Kom je ook?

Onze stand wordt mede mogelijk gemaakt door onze evenementenpartner Empire Entertainment! Kaartjes kopen voor de beurs doe je via de evenementenhal!