Land van Cuijk

BEAUTY REVOLUTION

Beauty Revolution in Boxmeer is de salon van de regio waar je terecht kunt om het beste uit jezelf te halen. Onlangs heeft de salon zelf een metamorfose ondergaan. Eigenaresse en hair & Make up artist Mutlu Polat vertelt.

‘Mooi haar is goed verzorgd haar. Voor veel mensen is hun kapsel een belangrijk onderdeel van hun uiterlijk. Logisch! Want 'als je haar maar goed zit,' is een cliché wat niet voor niets bestaat.
Mijn doel is om bij ieder individu het beste naar boven te halen’.

Daarom is Beauty Revolution niet zomaar een salon in Boxmeer, maar een plek waar je jouw beste versie van jezelf kunt vinden, samen met Mutlu!  Zij kijkt met een professioneel oog naar het individu en past een stijl en creativiteit toe die compleet past bij wie jij bent. 
Ze heeft een indrukwekkende loopbaan achter de rug alvorens ze de deuren van haar eigen salon opende in 2006. Ze heeft bij Haarschool Mogeen  de opleiding tot hairstyliste gevolgd. Praktijkervaring opgedaan bij onder andere 'Kinki Kappers' in Nijmegen waar zij extreme en uitdagende kapsels mocht creëren. Maar ook buiten de Nederlandse grenzen heeft Mutlu haar strepen wel verdiend. In Los Angeles is ze een half jaar als make-up artist aan de slag geweest. En op diverse cruiseschepen was zij een geliefd stylist waar zij jarenlang te vinden was. Mutlu heeft ook de nodige ervaring opgedaan achter de schermen van diverse Fashion shows en is dus ook backstage te boeken voor mode & beauty events. Mutlu blijft continu op de hoogte van de nieuwste trends en technieken. Hiervoor volgt zij voornamelijk trainingen in het buitenland waar zij ook veel inspiratie opdoet. Alles wat zij leert vindt ze leuk om door te geven en vandaar dat je bij haar ook terecht kunt voor workshops op gebied van hairstyling en make-up. Ook voor een all inclusive fotoshoot kun je Mutlu bellen! 

STRAAL UIT WIE JE BENT
 'Trends zijn natuurlijk leuk, maar ze moeten wel bij je passen. Dat geldt voor fashion trends, maar ook trends op gebied van haar en make-up. Ik hou ervan wanneer alles op elkaar afgestemt is qua stijl. Dat jouw innerlijk ook aan jouw uiterlijk af te lezen is. Je voelt je niet alleen prettiger, het is ook bewezen dat je meer bereikt. Logisch, want je straalt uit wie je bent! Onze klanten herkennen elkaar in de Beauty Revoltion stijl; geraffineerd en uniek. Geweldig om te horen. Want dat is toch het beste visitekaartje wat je als salon kunt afgeven?!

Meer weten over Beauty Revolution? Neem een kijkje op haar site.
www.beautyrevolution.nl