Land van Cuijk

Anneke Kuenen

Hemels voor Kinderen in Boxmeer doet haar naam eer aan. Een stap binnen in deze zaak en je begrijpt het. Een mooie, vrolijke, ruim opgezette kinderkledingzaak waar werkelijk alles te vinden is op gebied van kleding én schoenen. Voor de pasgeboren baby’s tot aan de 16 jarige fashionista’s en alles er tussenin!

Anneke Kuenen is sinds 2015 de trotse eigenaresse van Hemels en heeft naast kleine veranderingen ook grote veranderingen aangebracht. Zo is de zaak vorig jaar augustus van 90 naar 190 vierkante meter uitgegroeid.
‘Ik ben zelf ook moeder en weet hoe lastig winkelen met kinderen kan zijn. Het leek mij zelf zo handig als er in de regio één zaak zou zijn waar je voor alles terecht kon. Lekker één winkel waar je gegarandeerd kan slagen voor alles wat je zoekt. Voor kinderen vanaf maatje 50 tot aan 176 en naast verschillende kledingcollecties ook een groot aanbod in schoenen. Oh en met een leuke speelhoek. Dit heb ik nu met mijn team zowel voor als achter de schermen gerealiseerd. Daar zijn we best wel trots op.
De locatie is ideaal omdat er volop gratis parkeergelegenheid aanwezig is. Ik merk dat mensen dat echt prettig vinden, alles onder één dak en goed bereikbaar. Verder komen onze klanten echt terug voor het advies. Online bestellen lijkt misschien makkelijk, maar ieder merk heeft een andere maatvoering. Bovendien is het, zeker voor kinderen, belangrijk dat het naast mooi, ook goed en lekker zit.

Sinds de verbouwing hebben we ook een groot aanbod aan schoenen. Daarvoor is Thelma onze schoenen expert bij ons gekomen en hebben we allemaal de cursus tot schoenconsulente gevolgd. Want goed advies is waar we voor staan. We zijn onze trouwe klantenkring erg dankbaar. Wanneer ze ze iets online hebben gezien komen ze vragen of wij het ook hebben. Dat is echt fijn want ik kan niet alles in mijn winkel etaleren, maar dat betekent natuurlijk niet dat we het niet kunnen regelen! We zetten allemaal graag dat stapje extra voor onze klanten.

Regiofunctie
Een steeds grote regio weet de weg naar ons te vinden. Waar voorheen men nog wel eens dacht dat Hemels een babyzaak was weten nu steeds meer mensen dat we een hippe kinderkledingzaak zijn met een verrassend breed aanbod voor meiden én jongens. We hebben voor jongens ook collecties die speciaal voor tieners zijn bedoeld. Bij ons hebben jongens dus echt geen klein hoekje maar gewoon lekker de halve zaak. We hebben mooie merken zoals Nik & Nik, Name It, Tumble ’n Dry, Quapi ,Levis en Z8.
Mooie kwaliteitsmerken, maar zeker ook betaalbaar. Zo heb je een goede, lekkere warme winterjas vanaf 50 euro bijvoorbeeld.
We hebben ook leuke accessoires zoals tassen, maar ook lekkere huispakken en de toffe dekbedden van Snurk. We hebben een puntenspaarsysteem wat voor leuke korting zorgt en we proberen regelmatig leuke acties te bedenken. Zoals de Vita actie.

Winkelen bij Anneke
‘We hebben echt een mooi vak. Kleding maakt de man zeggen ze. En dat klopt, maar ook de vrouw én de kinderen! In de juiste outfit voel je jezelf prettig. Het past letterlijk en figuurlijk goed en het is jouw stijl. Kleding zegt iets over jou. Dat is zo mooi, dat kinderen stralend en zelfverzekerd het pashokje uitkomen. We hebben alle stijlen, van superstoer tot popperig lief, en van trendy tot veilig neutraal. Dat moet ook wel, want kinderen zijn natuurlijk allemaal verschillend. Gelukkig maar!
Weet je  wat ook zo leuk is? Dat kinderen niet zeggen; winkelen bij Hemels, maar winkelen bij Anneke. Dat is toch lief? Daarom heb ik ook een grote pot lekkere snoep op de toonbank staan, waar ze iets lekkers uit kunnen kiezen. Niet als ze mijn naam kennen hoor, maar wel als ze goed gepast hebben!’

Meer weten of de collectie bekijken? www.hemelsvoorkinderen.nl