Land van Cuijk

Walter & Marjo

 ‘Omdat je huis zoveel meer is dan de plek waar je woont’

In het Thema Kleur lag de keuze van het Ondernemersstel wel erg voor de hand! Want wie anders dan Walter en Marjo Bos passen beter in dit Thema?
 
Walter Bos is eigenaar van Bos Schilderwerken en Vastgoedonderhoud. Marjo Bos is eigenaar van Bos Woonprofessionals, Home Made By, het vroegere Deco Home Bos.
Zij vertellen in deze editie graag waarom ze doen wat ze doen en wat er allemaal veranderd is sinds het begin van hun ondernemersschap.
 
Walter: ‘Bos Schilderwerken is al sinds 1890 een betrouwbare partner en die naam willen wij ook blijven waarmaken. Ik ben zelfs ‘pas’ sinds 1983 actief in het schildersvak. Ik wilde namelijk eerst dierenarts worden, maar het cliché: bloed kruipt waar het niet gaan kan, klopt echt. Marjo komt ook uit een schilderfamilie! Nee, daar heb ik haar niet op uitgezocht,’ lacht Walter. ‘'Maar dezelfde passie delen is wel een mooie basis voor een goed partnerschap, zowel zakelijk als privé.'
 
Marjo: ‘Als Walther iets heel anders zou doen, dan zou ik waarschijnlijk wel minder mijn liefde voor kleur met hem kunnen delen. Nu is sfeer wel echt een rode draad door ons leven. Als we een hapje gaan eten, naar het museum gaan of door een tijdschrift bladeren we wijzen elkaar continue op zaken die ons inspireren. Ik zou het me niet anders kunnen voorstellen.’
 
Sinds kort heeft Deco Home Bos plaats gemaakt voor Bos de Woonprofessionals met Home Made By als nieuwe huisstijl. Deze woonprofessionals hebben alles in huis om jouw thuis een stijlvolle metamorfose te geven.
Lichte kleuren, luchtige stoffen in rijke, heldere patronen. Bij Bos maken ze ieder seizoen weer de vertaalslag van de natuur naar ons interieur.
 
Marjo: ‘Ik ben blij met deze groei. We zijn echt van schilder naar styling gegaan en nu zijn we echt compleet en doen we werkelijk alles van kelder tot zolder! Onze klanten vroegen steeds vaker of we onze diensten niet konden aanvullen. Langzaam maar zeker zijn we steeds meer gaan doen! Onze eigen lijn Home Made By sluit perfect aan bij datgene wat we doen. Zij hebben voor ons ook een unieke lijn ontwikkelt die aansluit bij ons en de smaak van onze klanten. We hebben onze winkel aangepast en logischer ingericht. Gordijnen hangen nu bijvoorbeeld op kleur en op structuur. Onze collectie in behang, tapijten en PVC zijn ook zeer handzaam zo is het niet meteen een enorme opgave om alles mee naar huis te nemen. We kunnen zo ook een moodboard maken met de exacte materialen in plaats van foto’s.

Samen, met onze experts, een thuis maken precies in uw smaak!
Home Made By gaat uit van drie woonstijle met verschillende trendpaletten, met ieder zijn eigen karakter en unieke details. Het luxe, harde en tegelijkertijd ook zachte Loft, krachtige, koele Park en stoere, contrasterende Erf
Naast de juiste verf, de beste raamdecoratie, mooiste vloeren en bijzondere accessoires zouden wij als ondernemersstel niet staan waar we nu zijn zonder ons geweldige team.
De gezichten die onze klanten veel zien zijn Petrie en Edith. Maar we hebben natuurlijk ook een enthousiast team van zes schilders en twee ontzettend goede stoffeerders.’ 
 
Walter: ‘Als onze vakmensen hebben hetzelfde oog voor detail. Zo waarborgen wij onze lange geschiedenis van kwaliteit op topniveau.’
Naast onmisbare kwaliteit zijn perfecte planning en kostenbewaking essentieel. Bos Schilderwerken heeft de afgelopen 128 jaar zoveel projecten afgerond dat ze de tel al een tijdje kwijt zijn. Van kleine klussen tot omvangrijke projecten, zij verdienen bij Bos stuk voor stuk serieuze aandacht en een planmatige aanpak.
'Onderhoud aan uw woning of bedrijfspand is ons werk. Dit geldt voor zowel schilderwerk als schadeherstel, bij ons is het vervangen van dat 'ene ruitje' dus net zo belangrijk. Wij zorgen graag voor de uitstraling van uw woning of bedrijfspand zoals u die graag zou zien. Zowel van binnen als van buiten!
Afspraken worden gemaakt om nagekomen te worden. Dat vinden wij logisch, want u heeft niets aan een partner als blijkt dat deze niet te vertrouwen is. We leven helaas in een wereld waarin vertrouwen aan de lopende band wordt geschaad. Bij ons niet! Wij garanderen dat gemaakte afspraken over kwaliteitsplanning en kosten ook daadwerkelijk worden nagekomen. Geen verrassingen achteraf!’
In april gaan we onze compleet nieuwe zaak feestelijk openen! Houd onze website en facebookpagina in de gaten voor de precieze datum."
 
www.bosdewoonprofessionals.nl