Londen en de Mudrun!

Favoriete plek Ella Metameer!
 
Deze keer was het voor mij echt heel gemakkelijk om een favoriete plek te kiezen in het Land van Cuijk & Maasduinen. Want nog een paar schooldagen en dan zit het er alweer op. Mijn eerste schooljaar op Metameer locatie Boxmeer.
 
Ik heb wel even getwijfeld naar welke school ik zou gaan na de basisschool, maar ik ben erg blij met mijn keuze die ik heb gemaakt. Ik zit nu op Havo/ Vwo en ik volg tweetalig onderwijs. Dat was best wel pittig in het begin vakken als wiskunde, aardrijkskunde, geschiedenis en zelfs gym in het Engels, maar je leert het heel snel. Wat is superfijn vind, in vergelijking met andere scholen, is dat ze op Metameer de toetsen heel fijn verdelen. Wij hebben wel toetsweken, maar dan zijn het minitoetsweken en dan krijg je dus niet alle vakken in een week gepropt.
 
Het allerleukste is het feit dat we elk tijdsvak afsluiten met een relaxte week. De negende week is dat. Dan gaan we een leuk project doen of een uitstapje maken. We zijn naar musea gegaan, zwemmen, feesten, maar het aller gaafste is toch de Engelandtrip!
 
Wij zijn met onze hele klas met de bus en de boot naar Engeland gegaan om cultuur te snuiven en onder anderede stad Londen te bekijken. Maar we hebben ook een back to basic kamp gedaan met 240 Engelse kinderen! 
 
Wat we binnenkort ook nog gaan doen is de Mudrun! Een soort bootcamp afleggen in de modder! 
Ik denk dat de slogan van Metameer, bouw wie je bent, echt heel goed aansluit. Want je leert door alle activiteiten echt jezelf kennen!
 
Er is maar een negatief ding wat ik kan verzinnen van deze school en dat is het gymshirt, maar ja ik heb ook nooit een school met een beter shirt gezien!'

Meer weten over mijn school? www.metameer.nl