Dushi maakt echt deel uit van ons gezin!

De meeste lezers zullen Sandra kennen van de Passand, misschien is het je ooit opgevallen dat je een klein piepje hoorde achter de coulissen? Dat is ongetwijfeld Dushi geweest.

Ik zie haar nooit in de winkel. Verboden terrein?
Ja, klopt. Dushi lijkt namelijk nogal op mij; dol op kralen en bling bling! Ze is verzot op aandacht dus ze zou het te gek vinden hoor iedereen begroeten in de winkel en tijdens workshops. 

Dushi betekent Schatje, doet ze haar naam eer aan?
Nou... niet altijd. Het is een schatje, maar af en toe ook een echte bengel. Naarmate ze ouder wordt is ze trouwens wel echt veel rustiger geworden en is de bank inmiddels veilig.

Waren jullie het direct eens over het ras?
We hebben samen uitgebreid gekeken in een honden encyclopedie. Het enige ras wat we leuk 
vonden was een Beagle. Het zijn heerlijke gezinsdieren, trouw en lekker eigenwijs. Een hondje wat alleen maar de hele dag ligt te luieren spreekt ons niet aan. Er mag echt wel wat pit inzitten. En dat zit er!

Kan ze bijzondere kunstjes?
Nou, vind je streken uithalen ook bijzonder? Want dat kan ze extreem goed. Ze kan wel een high five, trouwens voor een snoepje kan ze opeens heel veel kunstjes!

Wandelen jullie veel?
De wandelmomenten zijn echt heilig. Hoe druk ik het ook heb, er wordt altijd gewandeld. In de ochtend wandel ik een uur,heerlijk om je dag te beginnen met een frisse neus en een leeg hoofd! Na het eten maak ik ook nog een flinke ronde. Zodra ik mijn bord leeg heb voel ik de ogen van Dushi al branden. Dan vraag ik: Ga je mee? En dan staat ze al voor de deur!

Wat eet ze het liefste?
Dushi eet alles, dat is één van de voordelen van een Beagle. Maar een boterham met paté is echt wel haar favoriet.

Waar wandel je graag?
Tja, ik woon in Beugen dus De vilt blijft toch wel een van mijn favoriete plekjes om te wandelen. Maar er zijn zoveel mooie plekken hier in de omgeving, we gaan ook graag naar het bos of langs de Maas.De variatie maakt het zo mooi.

Gaat ze wel eens naar een pension?
Ik heb haar 1x naar het pension gebracht, maar daar had ik geen goed gevoel bij. Dushi is echt een gezinshondje. Gelukkig hebben wij lieve vrienden die graag op Dushi willen passen.

Waarom is Dushi zo bijzonder voor jou?
Dushi maakt echt deel uit van ons gezin. Het is fijn om voor iemand te mogen zorgen. Zoveel liefde te geven en terug te krijgen. Heerlijk hoe ze staat te kwispelen als je thuis komt, zelfs al was ik maar 5 minuten weg geweest.Zeker na het overlijden van mijn moeder slaat Dushi mij er wel doorheen. Als ik een mindere dag hebben doet een wandeling mij echt goed. Zij zorgt voor leuke afleiding en leven in de brouwerij. Soms iets teveel zelfs, haha!